Human Talent Consulting /Anita Wesselius
              

Outdoor Gesprekken met sparringpartnerOutdoor Gesprekken zijn gericht op balans en perspectief. Wandelend over de dijk lans de Waddenzee bij Harlingen of op de stranden van Terschelling of Vlieland  denk ik mee als sparringpartner en/of  consultant met wat er speelt. 

Dat kan gaan om werkgerelateerde vraagstukken rondom:

  • visie-ontwikkeling, 
  • leidinggeven 
  • en het aansturen van veranderingen. 

Hierbij zet ik mijn jaren lange ervaring in de consultancy en mijn achtergrond als organisatiesocioloog in. 

Daarnaast ben ik goed thuis in; 

  • ondersteuning bij de impact van kanker, 
  • omgaan met verlies 
  • en zelfzorg bij mantelzorg. 

Hierbij zet ik mijn achtergrond in de psychosociale oncologie en mijn begeleidingsvaardigheden in.

U kunt ook juist voor een combinatie van thema's bij mij terecht, want ik ben graag een gesprekspartner die in de volle breedte meedenkt. Ook over loopbaanvraagstukken en werk- en privé balans. 


In alle seizoenen bied ik deze wandelingen aan. We zijn heerlijk buiten in een prachtige omgeving en ook dat versterkt een frisse blik. Tijdens het wandelen is er letterlijk beweging. Daarbij komt dat de duinen en het strand zich bij uitstek lenen voor het faciliteren van herbezinning. 

Al lopend denk ik mee met wat er belangrijk is in jouw leven en of werk. Welke eventuele verandering jij wenst en hoe die te realiseren. Ondertussen genieten we van alles om ons heen. 


De wandelingen stellen we op maat samen passend bij jouw wensen qua duur en tijdstip. Het is ook mogelijk de wandelingen aan te vullen met online contact. 


Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging of keurmerk. Dat is een bewuste keuze. De vriijheid om mijn werk vorm te geven op mijn eigen manier, dat past bij mij. Op andere plekken op deze site kun je meer lezen over mijn achtergrond en ervaring. Je bent van harte welkom om contact met mij op te nemen als je al wandelend met mij in gesprek wilt. Ik informeer je indien gewenst dan ook over de tarieven. Neem ook gerust contact op als je financieel weinig ruimte hebt. Ik denk graag in mogelijkheden. Ook voor jongeren hanteer ik speciale tarieven. Graag tot ziens!

Hartelijke groet, 

Anita Wesselius

info@humantalentconsulting.nl

06-10378319