Human Talent Consulting /Anita Wesselius
              

Over het aanbod

Als socioloog houd ik me bezig met de ontwikkeling van mens, team en organisatie door middel van projecten, (proces)begeleiding en trainingen door het gehele land. Ook vervul ik de rol van dagvoorzitter en gespreksleider bij thema's gericht op verbinding en compassie in organisatie en samenleving. 

Ik ben er op gericht om de weg vrij te maken voor wat wezenlijk is. Iedere keer is dat een uniek proces waarbij ik in samenwerking onderzoek hoe ik de gewenste beweging kan faciliteren. Met elkaar een verschil maken, sociale impact creëren, of duurzame verbindingen leggen om elkaar te versterken, daar ga ik voor, daar ondersteun ik graag bij!   


Ook bied ik als sparringpartner en/of consultant Outdoor en ook Online Gesprekken aan, gericht op balans en perspectief. Wandelend over de dijk langs de Waddenzee bij Harlingen, of op het strand van Terschelling of Vlieland denk ik met u mee. Dat kan variëren van werkgerelateerde vraagstukken rondom visie-ontwikkeling, leidinggeven en het aansturen van veranderingen, tot ondersteuning bij kanker, omgaan met verlies en zelfzorg bij mantelzorg. Dit omdat ik zowel als organisatiesocioloog jaren lange ervaring heb in de consultancy als ook een achtergrond in de psychosociale oncologie. Zie voor meer over mijn achtergrond: Over Anita

Indien je interesse hebt in het aanbod nodig ik je van harte uit om contact op te nemen, zodat we de mogelijkheden kunnen onderzoeken.